Ale!

Himalajan suola, jodioitu (karkea) 500g

Alkuperäinen hinta oli: 2,40 €.Nykyinen hinta on: 1,00 €.

Kahta en vaihda: Himalajan suolaa ja mielipidettä! HUOM! PARASTA ENNEN 9.7.2021 SÄILYY TOKI KÄYTÖKELPOISENA PITKÄÄN VIELÄ TÄMÄN JÄLKEENKIN.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)
Mitat 5 × 14 × 22 cm (senttimetri)
Tuotetunnus (SKU): 202 Osastot: , Avainsana tuotteelle

AINESOSAT

KÄYTTÖ

ANNOSTELU

SÄILYTYS

ALKUPERÄMAA

PAKKAAJA

Himalajan kristallisuola on maailman puhtainta suolaa. Maapallo on saanut nimensä ”Sininen planeetta”, koska 70% sen pinta- alasta on meriä. Miljoonia vuosia sitten maapallolla sijainneet alkumeret olivat täysin saasteettomia. Kun Intian mannerlaatta vähitellen törmäsi Euraasian mannerlaattaan niiden välillä ollut merialue pieneni ja aurinko lopulta haihdutti veden. Jäljelle jäänyt suola jäi puristuksiin törmäyksen seurauksena syntyneen Himalajan vuoriston alaosiin miljooniksi vuosiksi, ja näin se on myös pysynyt erittäin puhtaana. Puristuksen aiheuttaman paineen seurauksena tämän luonnonsuolan rakenne on kristallisoitunut, aivan kuten hiili kristalloituu kauniiksi ja säihkyväksi timantiksi. Paine erottaa kiven karkean rakenteen tiivistetystä, jonka yhteydessä syntyy kolloidinen rakenne. Tässä muodossa olevat mineraalit ovat ”hyytelömäisessä” muodossa ja niin pieniä että ne imeytyvät helposti ja nopeasti solukalvon läpi, jolloin kehomme voi käyttää ne erinomaisesti hyväkseen. Suoloissa, jotka eivät ole käyneet läpi puristusprosessia, mineraalit ovat niin karkeassa muodossa, että ne eivät läpäise solukalvojamme. Mikroskoopilla katsottuna luonnonsuola näyttää hienorakenteiselta lumihiutaleelta, kun tavallinen suola on kuutiomaista. Suola on kertynyt paikkaan, jossa satoja miljoonia vuosia sitten auringon lämpö kuivatti alkumeren veden. Himalajan suolan väri vaihtelee valkoisen ja kirkkaan vaaleanpunaisen välillä. Suola on rikastettu jodilla.

Käyttö:

  • Käytä tavanomaisen suolan tapaan. Maailman terveysjärjestö WHO suosittaa, että suolan saanti aikuisella rajoitetaan enintään 5 grammaan päivässä (1 tl), sisältäen ruokaan sisältyvän suolan.

Och samma på Svenska:

  • Använda som ett vanligt salt. Världshälsoorganisation WHO rekommenderar att vuxna äter salt per dag mindre än 5 gram (1 tesked), inkluderade salt i maten.

Kotikokin puheenvuoro:

  • Allekirjoittanut on tykästynyt Himalajan suolaan sen verran paljon, että käyttää suolaa jo jopa spagetin keitinliemessä… Siitä voidaan olla montaa mieltä, että onko siinä jotain järkeä, mutta… Olen jo kauan sitten tutustunut tuotteeseen ja mm. paahtopaisti saa aivan uusia ulottuvuuksia, kun hierot lihan pintaan runsaan kerroksen Himalajan suolaa (suosittelen käyttämään tähän tarkoitukseen valikoimassamme olevaa karkeaa Himalajan suolaa). Anna suolan imeytyä noin puoli tuntia ja ota sen jälkeen lihaan kuumassa grillissä tai paistinpannulla pinta ja sen jälkeen uuniin ohjeen mukaan. Haluan tällä kertoa, että Himalajan suola ei ole pelkästään suolaa, vaan puhtautensa ja mineraalipitoisuutensa ansiosta sillä voi saada ruokaan uniikkeja makuelämyksiä.
  • Uskallan väittää, että meillä kohtaa hinta ja laatu siinä määrin hyvin, että nyt jokaisella on mahdollisuus testata maailman puhtainta suolaa edulliseen hintaan laadusta tinkimättä.

Ainesosat:

  • Hieno Himalajan suola, kaliumjodaatti. Kaliumjodaattia 3.9 +/- 1.3mg per 100g suolaa

Ingredienser:

  • Fint Himalayan salt, kaliumjodat. Innehåller kaliumjodat 3.9 +/- 1.3mg per 100g salt

Alkuperämaa: Puola

Maahantuoja / Importör: Satatukku Oy, Sinerväisentie 37, 28370 Pori, www.satatukku.com

Ei vielä arvosteluja.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.